Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Χρηματαποστολές και πολύτιμα αγαθά σε μεταφοράΤο SigNature DNA

Ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ασφαλείας: Η Αποτροπή οικονομικών εγκλημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το DNA το εμπιστεύεται η Αστυνομία και το δέχονται ως αποδεικτικό στοιχείο όλα τα δικαστήρια παγκοσμίως. Καμία άλλη μορφή Εγκληματολογικής Επισήμανσης δεν πέρασε ξανά επιτυχώς τέτοιο εξονυχιστικό έλεγχο. Από μαρτυρίες ειδικών αποδεικνύεται ότι το DNA μπορεί να στιγματίσει με τεράστια αποτελεσματικότητα τα αποδεικτικά στοιχεία.

• Για το πρώτο τρίμηνο του 2009 και του 2010 αντίστοιχα, οι Βρετανοί πελάτες μας, μας επιβεβαίωσαν ότι οι κλοπές μετρητών μειώθηκαν κατά 55% και οι απώλειες μετρητών κατά 72%.
• Οι Ληστείες Χρηματαποστολών συνεχίζουν να μειώνονται κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
• Η αποφυγή μιας και μόνο κλοπής χρηματαποστολής θα μπορούσε να καλύψει τα έξοδα του δικού μας συστήματος αποτροπής κλοπών με DNA.
• Οι πελάτες μας αποδίδουν αυτή τη μείωση των κλοπών, στη βοήθεια που τους προσέφερε η προληπτική χρήση του SigNature® DNA.
• Η απόδοση της επένδυσης τους στο SigNature DNA ήταν αξιοσημείωτη.
• Περίπου 1200 κιβώτια χρηματαποστολών προστατεύτηκαν με DNA.
• Επιτεύχθηκαν 74 καταδίκες.
• Πάνω από 352 χρόνια συνολικής ποινής αποδώθηκαν σε δράστες εξαιτίας του αποδεικτικό στοιχείο SigNature® DNA.


Εταιρείες χρηματαποστολών, ταμεία πολυκαταστημάτων και θυρίδες ασφαλείας ΑΤΜ.Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτιμάται ότι μεταφέρονται κάθε χρόνο 500 δισεκατομμύρια λίρες ή 1,4 δισεκατομμύρια την ημέρα. Η φύση της δραστηριότητας αυτής κάνει τις χρηματαποστολές ένα ελκυστικό στόχο για τους εγκληματίες. Ως αποτέλεσμα, η βιομηχανία επενδύει επιπλέον 100 εκατομμύρια κάθε χρόνο για εξοπλισμό και συσκευές ασφαλείας. Τα περιστατικά κλοπών σε χρηματαποστολές αυξήθηκαν πάνω από 170% στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της περιόδου 2005-2008, σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία. Κυβερνήσεις και τράπεζες αντιμετωπίζουν σήμερα μια πραγματική πρόκληση με την ταχέως αυξανόμενη και εξελιγμένη παραχάραξη, χωρίς να συνυπολογίζονται το κόστος των μέτρων ασφαλείας και η μακροβιότητα των χαρτονομισμάτων.

Αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιείται μια υγρή βαφή που στιγματίζει μόνιμα και κυρίως καταστρέφει τα κλαπέντα χρήματα. Για τους πελάτες μας, συμπεριλάβαμε το SigNature DNA στις συσκευές μεταφοράς χρημάτων ώς ένα αόρατο υγρό που εκτοξεύεται όταν το μεταφερόμενο πακέτο βγει έξω από την προκαθορισμένη περιοχή ή εισχωρήσει σε αυτό κάποιος μή εξουσιοδωτημένος. Η αόρατη βαφή καθιστά τα χαρτονομίσματα εύκολα αναγνωρίσιμα ως κλαπέντα, σύμφωνα με την διαδικασία που είναι γνωστή ως cash degradation.

Προγενέστερα της χρήσης του SigNature DNA, όταν οι τράπεζες εντοπίζανε ένα μαρκαρισμένο χαρτονόμισμα με την ανωτέρω διαδικασία, απλά το αποσύρανε από την κυκλοφορία δίχως αυτό να αποδίδεται στον αρχικό του κάτοχο. Η σήμανση της SigNature DNA επιτρέπει την απόδοση των μετρητών πίσω στον αρχικό τους κάτοχο, εφόσον στο μεταφερόμενο πακέτο χρησιμοποιείται η εξατομικευμένη ακολουθία επισήμανσης με μοναδικό κάθε φορά SigNature DNA.

Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με τις εταιρείες χρηματαποστολών, εκπαιδεύουμε αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη, ώστε να καταστήσουμε αυτούς ικανότερους στην εξακρίβωση και επεξεργασία των στιγματισμένων μετρητών με DNA για την ακόλουθη δικαστική παραπομπή των δραστών.


 

 
• Αφαιρείται το στιγματισμένο χαρτονόμισμα από το εγκληματολογικό σακουλάκι
• Προετοιμασία για το τεστ DNA

• Τοποθέτηση του δείγματος σε φιαλίδιο
• Τα δείγματα εξετάζονται στο μηχάνημα PCR

• Τα τελικά εργαστηριακά αποτελέσματα αποδεικνύουν την ύπαρξη του SigNature DNA στο στιγματισμένο χαρτονόμισμα
• Πραγματογνωμοσύνη Αυθεντικότητας της σήμανσης του SigNature DNA από τα εργαστήρια της Applied DNA Sciences

Η Loomis επέλεξε να χρησιμοποιήσει το SigNature DNA, καθώς προσφέρει πολύ υψηλότερου επιπέδου ποιότητα υπηρεσιών σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστικούς ιχνηθέτες. Η Loomis κέρδισε βραβείο από τη Διεθνή Ένωση Χαρτονομισμάτων στην πρόσφατη συνδιάσκεψη της που έλαβε χώρα στην Πράγα, για το ''Καλύτερο νέο Προϊόν, Διαδικασία ή Νομισματικό Σύστημα''

Η Loomis UK, είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση χρημάτων. Μετακινεί πάνω από 150 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως. Για την προστασία των μετρητών της χρησιμοποιεί το SigNature DNA της Applied DNA Sciences.

Λόγω της ύφεσης στην παγκόσμια οικονομία, οι κλοπές χρηματαποστολών γνωρίζουν μεγάλη άνθηση. Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζεται ότι μετακινούνται 500 δισεκατομμύρια λίρες κάθε χρόνο ή 1,4 δισεκατομμύρια λίρες κάθε μέρα.

Θέμα της βρετανικής κρατικής τηλεόρασης και ειδικότερα του Crimewatch ήταν η χρήση Τεχνολογίας 21ο αιώνα με χρήση DNA στον αγώνα ενάντια στους βίαιους εγκληματίες, αποδεικνύοντας έτσι γραφικά το τι μπορεί να κάνει το SigNature DNA για σένα.

 

 

 

 

Χρηματαποστολές και πολύτιμα αγαθά σε μεταφορά

Dna Smart Technologies

Διεύθυνση: Λ.Βουλιαγμένης 70,
Βούλα Αττικής, ΤΚ 16673, Ελλάδα
email: contact@dnasmarttechnologies.com
Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 800 9674

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…